Mittwoch, 23. April 2014

A Healthy Lunch Option

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I usually bring a salad to work, because I don't have a microwave there to heat up my lunch. As I get bored of eating the same food everyday, I had to get a bit creative and come up with new salad recipes. Here's what you need for this green bean salad:

Frozen green beans
1-2 hard boiled eggs
1 Tomato 
1 Sausage or Tofu

Dressing:
Oil
Aceto Balsamico
Aromat
Maggi
(I never measure the quantities, just experiment and it will eventually taste great :))

I usually cook everything the night before and just blend it with my go to salad dressing in the morning. If you want to make this vegan, just replace the eggs with some edamame and add tofu or tofu sausage instead of meat! 

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Ich bringe meistens einen Salat zur Arbeit, weil ich dort keine Mikrowelle habe und mein Mittagessen deshalb nicht wärmen kann. Weil ich mich schnell langweile, musste ich ziemlich erfinderisch werden und neue Salatvarianten ausprobieren. Hier sind die Zutaten für meinen Bohnensalat:

Grüne Bohnen
1-2 gekochte Eier
1 Tomate
1 Wurst oder Tofu

Salatsauce:
Öl
Aceto Balsamico
Aromat
Maggi
(Sehr Schweizerisch :) Ich messe nie genau ab, experimentier einfach und es wird am Ende immer gut schmecken!)

Ich koche meistens alles am Abend zuvor und mixe es am Morgen mit meiner Salatsauce. Für eine Vegane Option kannst du die Eier mit Edamame ersetzen und Tofu oder eine Soyawurst dazugeben. 

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Kommentare:

  1. I need to try this :) As soon as I go home !

    -Maria

    ps. had a great time with you ! hali <3

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  2. Jammie!!! Sehr leckere Kombination! Das muss ich gleich mal nach machen :D


    Deine ♥ *Jamie*
    AWESOME

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